KOLI JAZZ ALOITTI FESTARIVUODEN

Kuvat:

15.01.2009 22:00

Koli Jazzin taiteellinen johtaja Joke Leppänen

Kirpeä pakkassää kietoi Ukko-Kolin ympäristöineen huuruiseen sineen. Illan orkesterit lopettelivat soundcheckiä.
Autojen tihenevät valokiilat leikkasivat pimeää iltaa jazzkansan saapuessa täyttämään Sokos Hotelli Kolin tunnelmallista ravintolasalia.
– Kaikki on taiteilijoitten ja teknmiikan osalta valmiina viikonlopun jazzailua varten, myhäili Koli Jazzin taiteellinen johtaja Joke Leppänen.
– Viime vuonna tähän aikaan oli hieman paniikimpi olotila,kun äkillinen sairaustapaus jätti orkesterin mentävän aukon. Mutta siihenkin löydettiin yleisöä miellyttnyt ratkaisumalli.
– Täällä on hieman vaikeampi löytää korvaava soittaja tai orkesteri kuin Helsingissä, jossa muutama puhelinsoitto tuo yleensä ratkaisun. Josko ratkaisumallit ovat meillä erilaiset, on myös soitto miljöö, Eeva Ryynäsen seinän kokoinen puuveisto toimii esiintyjien taustalla mustien jazzsointien alttaritauluna.
– Yleisöä on ennakkovarausten mukaan tulossa tänään perjantaina normaalio salillinen ja huomenna lauantaina istutaan sitten tiiviimmässä, sillä hotelli alkaa olla loppuunmyyty..
Ne jotka eivät oloe aiemmin tai tänä vuonna osanneet tulla tänne Kolin intgiimiin jazztunnelmaan, voivat paikata menetyksenssä vielä huomenna tai sittenm ennakoida jo ensi vuotta varaamalla jo nyt majoituksen Ukko-Kolin päälaelta.
Raporttimme Kolilta jatkuvat soitetun musiikin myötä, joten pysykää sivullamme.

Takaisin
Translate »