TERHAKKAA RYTMIN RÄISKETTÄ

Kuvat:

15.01.2009 22:00

Yhtyeen laullajat vas. Anna Halmetoja, Julia Eklund ja Teija Kontio

Bändin laulusolista Anna Halmetoja halllitsi maailmanluokan tähtien biisitmaittavasti oivien sovitusten myötä. Ja voita että leikettä laululeivälle antoi herkullinen ”enkelikuoro” Julia Eklund ja Teija Kontio. Erinomaista nuorten laulajien työstöä esiom biiseissä Free will, Lady Day & John Coltrane sekä Erika Badun tunnetuksi tekemät Other Side of Game ja Tyrone…

Räiskyvä namupala, saksofonisti Liisa LindsbergItse bändin ehdoton vetonaula ja yleisön suosikki oli räiskyvän punapäinen altto-ja sopraanosaksofonisti Liisa Lindsberg, jonka repertoaari sopraanosaksofonissa oli uskomattoman hieno, väliin avantgardistisen monikirjava ja tunnelatautunut. soundi. Tällaista lisää kehiin!

Muu soittokunta Rhodestyaiteilija Markus >Haimelin, kitaristi Tuomas Ryhänen, virkattubaskerinen basisti Klaus Nyqvist komeine partoineen ja terävä iskuinen rumpali Jani Leskinen kutoivat kasaan taustat, joilla eturivin tyttöjen oli hyvä kelliä.

Tämä avauskokoonpano osoitti jälleen sen, että kyllä jazzia että rytmimusiikkia osataan opettaa ja tehfdä muuallakin, kuin jossain Kolilta katsoen, Laita-Suomen Helsingissä.

Oma kunnia tämän ensimmäisen bändin hienosta osaamisesta langennee myös lappeenranta lähtöisen rumpali Tomi Salesvuon kontolle, jojka toimii Joen kaupungin amkk:n opettajana.

Koli Jazz jätti avauksessä hyvän maun suuhun…

Kiitos R & B Boost

Takaisin
Translate »