13. kansainvälinen Rajaton jazz

Kuvat:

29.01.2019 22:32


Minna Lasanen (© Maria Kalmi)

Kansainvälinen Rajaton jazz  -festivaali järjestetään Vuotalossa nyt jo kolmattatoista kertaa perjantaina 15.2.2019. Pääesiintyjänä on tällä kertaa jazzlaulaja Minna Lasanen, joka astuu lavalle pianisti-säveltäjän Valeri Nikitinin Niki’s Four Jazz Band -kvartetin kanssa ja täyttää Vuosalin upeilla swing-tulkinnoilla ikivihreistä jazzklassikoista.Yhtyeessä soittavat saksofonisti Jarmo Rouvinen, pianisti Valeri Nikitin, basisti Jukka Kampman ja rumpaliJuha Salminen.

Illan aikana esiintyy myös Sini Hämäläinen Trio. Yhtye yhdistelee jazzin estetiikkaa ja popkappaleita ennakkoluulottomasti. Perinteiset jazzstandardit ja 2010- luvun musiikki toimivat seteissä keskenään sulassa sovussa- oli kappale mikä hyvänsä, se taipuu bebopiksi, swingiksi tai bossa novaksi käden käänteessä! Kolmikon kokoonpano on Sini Hämäläinen laulu, Jussi Liski piano ja Eerik Siikasaari basso

Rajaton jazz –festivaali Vuotalossa pe 15. 2. klo 19
Liput 15 / 13 euroa + toimitusmaksu (alk. 1€ www.lippu.fi).
Kesto kaksi ja puoli tuntia, sisältää väliajan.

Julia Korkman & Claes Andersson (© Teemu Mattson)

Kaksi konserttia myös Paloheinässä 

Rajaton Jazz -festivaali laajenee kahdella konsertilla Paloheinässä. Konsertit järjestetään keskiviikkona 13.2. Hoitokoti Päiväkummussa (entinen Paloheinän kirkko)  ja lauantaina 16.2 Art Jazz  & Inna In Style –kulttuuriklubilla. Keskiviikon konsertissa  Kvar i mig – Yhä minussa esiintyy laulajatar Julia Korkman  pianisti Claes Anderssonin kanssa ja lauantain konsertissa kuullaan Bluesia ja New Orleans-meininkiä Frim- Fram Duon, saksofonisti Sirpa Suomalainen ja kitaristi-laulaja Juki Välipakka toimesta.

Liput molempiin konsertteihin 15/10 €
Ennakkovaraukset puh. 040 519 48 19, artjazzhelsinki@gmail.com

www.rajatonjazz.fi

 

Takaisin
Translate »