Baltic Jazz festivaali kutsuu…

Kuvat:

17.06.2021 18:06


Julia Korkman & Django Collective

Jo vuodesta 1987 järjestetty Baltic Jazz-festivaali pidetään 8. – 11.7. Taalintehtaan historiallisissa maisemissa. – Festivaalin turvallisuudesta huolehditaan noudattaen vallitsevia rajoituksia ja viranomaisten ohjeita, lupaa festivaalin taiteellinen johtaja Antti Sarpila. – Jouduimme peruttamaan viime kesän tapahtuman koronaepidemian takia. Toinen kesä Taalintehtaalla ilman musiikkia olisi meille mahdoton ajatus.

Sirpa Kähkönen

– Satoi tai paistoi, tämän vuoden festivaali järjestetään ulkotapahtumana. Pidetään siis peukkuja, että säänjumalat suosivat meitä koko festivaaliviikonlopun ajan. Perjantaina 9.7. järjestettävä avajaiskonsertti puistossa on samalla lähtölaukaus koko Archipelago Sea Jazz-festivaalisarjalle. Mielenkiintoinen kirjailijakeskustelu järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti kirjailija Sirpa Kähkösen johdattelemana.

Lauantaina 10.7. Muumit & Benny Törnroos esiintyvät lapsille ja lapsenmielisille. Iltapäivän aikana tarjolla on kolme eri puistokonserttia; voit lähteä musiikkimatkalle suomalaisen klassisen jazzin parhaiden palojen ääreen Classic Jazz Society All Stars:in opastamana, viettää Charlie Parkerin 101-vuotisjuhlaa Jukka Perko Trion kanssa tai kokea iltapäivä Pariisissa Julia Korkman & Django Collective Helsinki-yhtyeen seurassa. Lauantai-iltana on luvassa bluesia ja rockia kun Agneta Falck ja Blue Elefant astuvat lavalle.

Sunnuntai aamupäivän aloittaa perinteisesti jazzjumalanpalvelus, jonka jälkeen voit viettää iltapäivän Good Times Jazz Band & Ami Aspelundin sekä Finnilä & Kortehisto Group:in seurassa. Antti Sarpila pitää päätöskonsertin remontoidussa Söderlångvikin kartanossa, silloin on luvassa taiteellisen johtajan uuden korona-ajan aluevaltauksen ja vanhan harrastuksen uudelleen lämmityksen hedelmiä stridepiano-klassikoiden muodossa.

Ami Aspelund

Pyydämme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, sillä voimme vielä jopa lyhyelläkin varoitusajalla joutua muuttamaan ohjelmaa ja festivaalin aikana, jotta voimme taata terveysturvallisen tapahtuman kaikille osallistujille. Pysy omassa seurueessasi ja muista turvaväli myös jonossa.

Tulemme tekemään kaikkemme, jotta jonotustilanteita ei syntyisi. Tänä vuonna ei valitettavasti tanssita, sen sijaan käytetään kasvomaskeja ja huolehditaan käsihygieniasta. Pysy kotona, jos tunnet olosi sairaaksi!

Ennakkoliput ovat ostettavissa Tiketin kautta. Huomaathan, että lippujen määrä riippuu täysin viranomaisten rajoituksista yleisötapahtumille. Lisää lippuja tulee myyntiin, kun rajoitukset lieventyvät, mutta jos haluat varmistaa paikkasi tietyssä konsertissa, suosittelemme että ostat lippusi heti.

Jos olet jo ehtinyt ostaa lipun konserttiin, joka ei toteudu tänä vuonna, saat joko rahasi takaisin Tiketistä tai voit käyttää sitä toiseen konserttiin Tiketin ohjeiden mukaisesti.

Suosittelemme lippujen ostoa etukäteen! Mikäli ennakkolippuja on myyty saman verran kuin tapahtumiin sallitaan yleisöä, emme myy lippuja ovella. Jos lippuja myydään vielä ovella, mutta paikat täyttyvät ennen konsertin alkua, lipunmyynti päättyy välittömästi.

Lippuja voit ostaa täältä.  Festivaaliohjelma löytyy tästä.

Tiedustelut: Toiminnanjohtaja Alexandra Lönnström, puhelin +358 440 790 340 ja Antti Sarpila, puhelin +358 400 501 702

Järjestäjä: Kannatusyhdistys Jazzmusik i Dalsbruk ry.

 

 

Takaisin
Translate »