Etelä-Savossa wanhaa iloista jazzia ja monipuolista rytmimusiikkia

Kuvat:

22.07.2021 19:58


Otava Jazzeilla paistaa aina aurinko

Otavan Opiston viehättävässä puistossa jazzataan lauantaina 31.7. jo 35. kerran. Viime kesänä tapahtuma jouduttiin peruuttamaan koronaepidemian takia. Välivuoden jälkeen luvassa on jälleen rullaava rockia, bluesia, svengaavaa perinnejazzia, sielukasta soulia, rentoa yhdessäoloa ja hyvää meininkiä. Perinteisesti Otava Happy Jazzeilla ei ole tarvittu sateenvarjoa. Järjestäjä Lions Club Otava.

Ohjelma:
klo 15.00 – 15.45
Rolling Men soittaa aitoa savolaista rullaavaa rockia ja bluesia: Make Järvinen – laulu, lyömäsoittimet ja huuliharppu, Kapa Montonen – kitara ja laulu, Juho Puikkonen – basso,  Niko Konttinen -rummut.

klo 16.15 – 17.15 Classic Jazz Society All Stars by Seppo Hovi & Antti Sarpila koostuu maamme huippumuusikoista perinteisen jazzin alueelta. Orkesterin musiikillisesta johdosta vastaa klarinetisti/saxofonisti Antti Sarpila ja kappaleiden tarinat taustoittaa pianisti/hanuristi Seppo Hovi. Muut soittajat: Pekka Toivanen – saxofonit, Martti Vesala – trumpetti, Antti Rissanen –pasuuna, Wade Mikkola – basso, Thomas Rönnholm – rummut.

17.30 – 19.00 Sami Saari ja Jazzpojat -yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta. Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies ja on siitä syystä koonnut yhtyeen jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa. Kokoonpano: Sami Saari – laulu ja kitara, Mikael Myrskog – piano, Eero Seppä – basso ja Ville Pynssi – rummut

Mirka Niemi

Juontajana: Mirka Niemi

Lisätietoja ja liput TÄSTÄ

Konsertin tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen pääasiassa Mikkelin alueella. Kohderyhmänä ovat nuoriso- vanhus- ja vammaistyö. Ostamalla pääsylipun olet tukemassa tärkeää työtä.

Takaisin
Translate »