Himoitse jazzia, eikun Himosjazzia

Kuvat:

10.06.2009 13:55


Olli AhvenlahtiEntinen lapsitähti Olli Ahvenlahti on kutsuttu Himosjazzin taiteelliseksi johtajaksi ja on kutsunut paikalle viitisenkymmentä muusikkoa ja liudan laulajia. Itse Olli viettää silloin 110-vuotisjuhlaa. Ensimmäisestä tv-keikasta on silloin kulunut 50 ja ikää kertynyt 60 vuotta.

 

”Himokselle kokoontuu nuoria ja meitä hieman vanhempia jazzmuusikoita. Esiintymispaikkoja on kolme ja konsertteja 15. Himos sinänsä tarjoaa loistavat puitteet ja majoitustilaa on riittävästi. Musiikkilinjana on Groove FM:ltä tuttu soul ja jazz”.

 

Esiintyjälista on mielenkiintoinen. Sieltä löytyy tuttuja nimiä ja uusia tuttavuuksia. Irina Milania on varmaan moni odotellut. Muita suomalaisia laulajattaria ovat Eeppi Ursin, Sonja Lumme, Anneli Saaristo ja Eija Kantola. Jore Marjaranta yllättää varmasti, Juki Välipakka ja Tuomo Prättälä ovatkin entuudestaan tuttuja jazzlavoilta.

{multithumb thumb_width=580 thumb_height=367 thumb_proportions=crop border_size=0px caption_pos=below}

Eeppi, Jore ja Irina

 

Ulkomaalaisia solisteja on Ruotsista ja USA:sta. Lina Nyberg on paljon levyttänyt laulajatar, fonistit John Nugent ja Rick Margitza vaikuttavat kiinnostavilta ja trumpetisti Jemery Pelt`ia haluan kuulla livenä.

{multithumb thumb_width=173 thumb_height=260 thumb_proportions=crop border_size=0px caption_pos=below}

 

Jos festarista haluaa lisätietoja, niin niistä kertoo Aino-Kuutamo UusitorppaOdotettavissa on kiinnostava jazzjuhla. Festaripassi on pikapuolin myynnissä ABC-asemilla ja Himosjazz´in nettisivu jazzfestivaali.fi kertoo loput.

{multithumb thumb_width=580 thumb_height=246 thumb_proportions=crop border_size=0px caption_pos=below}

AP Kuismin, Jouko Paananen ja Pentti Keto-Oja

 

Takaisin
Translate »