Mini Tattoo Helsingissä

Kuvat: Harri Aavaharju

30.07.2018 16:00


Avajaiset Senaatintorilla

Jo perinteeksi on muodostunut Helsingin Senaatintorilla järjestettävä Mini Tattoo tapahtuma. Ensimmäisen kerran tämä tapahtuma järjestettiin 1990 ja vastaanotto oli niin huikea, että perinne on jatkunut katkeamattomana. Tästä käynnistyy Hamina Tattoo -viikko, joka kokoaa puhallin- ja marssimusiikin ystävät viikoksi Haminaan. Pienten ja suurien kokoonpanojen konsertit, jazzklubi ja festariteltta muodostavat rungon viikolle, jonka jokaisen illan kohokohta on marssishow Bastioni tapahtuma-areenalla.

Tämän vuotisessa Mini Tattoossa yleisöä viihdyttivät Puolustusvoimien varusmiessoittokunta, The Bands Of Her Majesty’s Royal Marines CTCRM, Republic Of Korea Ministry Of National Defence’s Traditional Band ja Band Of His Majesty The King’s Guard.

Senaatintorin mukulakivinen alusta on haasteellinen kuviomarsseille ja helle oli tällä kertaa paahtava. Esitykset ottivat yleisön otteeseen ja se palkitsi sotilassoittajat raikuvin aplodein.

Haminasta voi vielä kysellä lippuja. Tarjolla on myös paljon ilmaisohjelmaa ja jopa soitinhuutokauppa, jossa myydään Puolustusvoimien soittokuntien kalustoa.

Video: ISTV

Tattoossa tavataan!

Takaisin
Translate »