Puistobluesin alkutahdit soitetaan huomenna

Kuvat:

22.06.2009 23:00


Blues soi keskiviikosta alkaen viisi päivää klubeilla, ilmaiskonserteissa ja Vanhankylänniemen pääkonsertissa. Järvenpään keskusta täyttyy keskiviikosta lähtien sinisistä sävelistä. Lasten bändit aloittavat ohjelman Vartti-lavalla jo klo 10.00 ja perinteinen bluesfiilis julistetaan koko kansalle kaupunginjohtajan toimesta klo 17.00. Blueskadun hiljennyttyä Puistobluesin viralliset klubit jatkavat rokkaamista pitkälle yöhön. Tänä vuonna sää todella suosii festivaalikansaa: koko viikoksi on luvattu helteistä ja aurinkoista säätä.

Sinisiä säveliä ja festivaalitunnelmaa kadulla, klubeilla ja pääkonsertissa Puistobluesin päätapahtuma on lauantain piknikhenkinen pääkonsertti Järvenpään aurinkoisessa Vanhankylänniemessä. Pääkonsertissa esiintyvät kovan luokan blueskokoonpanot ja tähdet: Gov’t Mule, James Hunter, Ellis Hooks sekä Hoedown. Keskiviikosta perjantaihin lukuisat huippuartistit voi bongata myös blueskadulta sekä keskiviikosta sunnuntaihin bluesklubeilta. Mukana mm. Melrose, The Balls, Marzi Nyman Trio, Reino & The Rhinos ja monta muuta suosikkia.

Klubilippuja myydään Bluestoimistolla (Vuoritie 11, Järvenpää) sekä keskiviikosta lähtienblueskadun infossa. Pääkonserttiliput voi käydä poistamassa ennakkohinnalla (57 euroa) Menolipusta, Lippupalvelusta tai Fennica Recordsista. Kaikkiin blueskadun esityksiin on yleisölle vapaa pääsy ja alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi pääkonserttiin.

Pääkonserttiin Bluesjunalla – live-musiikkia raiteilla!

Paras tapa virittäytyä tunnelmaan on astua Helsingin rautatieasemalta klo 10.52 lähtevään Bluesjunaan. Puistobluesin ja VR:n erikoisvuoro starttaa raiteelta 11. Junassa matkustetaan bluesin siivin kun Struttin’ Blues Band tuuttaa rytmimusiikkia koko matkan Järvenpäähän.

Takaisin
Translate »