Rajaton festivaali tarjoilee kolmena päivänä jazzia

Kuvat:

29.01.2018 21:10


Inna Vysotska

Nyt 12. kertaa Vuotalossa järjestettävä Rajaton -festivaali laajenee tänä vuonna kolmen  päivän mittaisena  15.-17. helmikuuta.  Vuotalon pääkonsertin lisäksi konsertteja järjestetään Paloheinän kirjastossa, Art Jazz –klubilla ja Hoitokoti Päiväkummussa .

Tapahtuman pääkonsertissa perjantaina 16.2.  Vuotalossa esiintyy venäläislähtöinen, Saksaan muuttanut laulajatar Inna Vysitska säestäjänään  saksalainen The Untouchables Quintet. Heidän ohjelmistonsa pitää sisällään tunnettuja jazzklassikoita, joita ovat esittäneet mm. Ella Fitzgerald ja muut upeat amerikkalaiset artistit.

Illan toisena esiintyjänä on duo Gagliardi & Sokolov,. Tämä barcelonalaisen tenorisaksofonisti Gianni Gagliardin ja pianisti Sergei Sokolovin muodostama kaksikko soittaa  perinteistä melodista jazzia ja Latinalaisen Amerikan musiikkityylejä.

Torstaina 15.2. vietetään Paloheinän kirjastossa Brasilialaista  bossa Nova -musiikin ilta, josssa esiintyvät laulajatar Anna Timchenko ja kitaristi Eduard Podkolzin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Samana iltana jazzklassikot täyttävät Art Jazz Klubin (Sysimiehentie 39 A), kun laulajatar Anastasia Trizna ja pianisti Valeri Nikitin niitä esittävät.

Lauantaina 17.2. Hoitokoti päiväkummussa (ent. Paloheinän kirkko) illan teemana on Jazz Standards from The GreatAmerican Songbook, joita esittävät Inna Vysotska ja The Untouchables.

www.rajatonjazz.fi

 

 

Takaisin
Translate »