Ruotsalaista huippuvieraita  jaZZanti-tapahtumaan

Kuvat:

07.11.2021 14:41


Tapahtumassa kuultavat muusikot

Kansainvälistä vapaata improvisointia on kuultavissa 13.-14. marraskuussa järjestettävässä kaksipäiväisessä Helsinki Jazzin järjestämässä jaZZanti-tapahtumassa, jossa vieraina on neljä ruotsalaista huippumuusikkoa. Viikonlopun aikana tarjolla on useita erilaisia kokoonpanoja sooloista oktettiin.

 Balderin salissa (Aleksanterinkatu 12) järjestettäviin konsertteihin Ruotsia edustavat sakssofonisti Lisen Rylander, pianisti Sten Sandelin, pasunisti Mats Äleklint ja kontrabasisti Torbjörn Zetterberg, kaikki kansainvälisesti arvostettuja ja monenlaista musiikkia erilaisissa ympäristöissä luoneita artisteja,

Tapahtuman suomalaisia muusikkoja ovat trumpetisti Verneri Pohjola, rumpali Mika Kallio, harmonikkataiteilija Veli Kujala ja sellisti Aino Juutilainen, hekin useissa erilaisissa yhtyeissä komean uran luoneita tuttuja soittajia.

Tapahtuman musiikki on akustista, Molempina päivinä konsertit alkavat kello 19.00. ja päättyvät noin klo 21.00.

Tapahtumaa tukevat Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus (Taike) ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto. Konserteissa noudatetaan voimassaolevia viranomaisten terveysturvallisuusmääräyksiä.

Yhden päivän ennakkolippujen hinnat ovat 15-25 euroa. kahden päivän 24-40 euroa. Ennakkomyynti (käteisellä)  Digelius Music. Liput voi hankkia ennakolta myös Helsinki Jazzin kotisivulta..

 

 

 

 

 

Takaisin
Translate »