Suven svengejä ja tähtisumua

Kuvat:

24.07.2021 08:15


Svengaava trio Antti Sarpila, Pekka Sarmanto ja Seppo Hovi yhdessä monipuolisuudestaan tunnetun laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman ohjelman kauneimpien klassikkosävelmien parissa ma 26.7 klo 18.00 Karjalohjalla ja ke 28.7. klo 15.00 Joroisissa.

Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä. Tapahtumissa kuullaan operetin, musikaalin, ikivihreiden ja viihdesävelmien helmiä unohtamatta legendaarisia jazzklassikoita.

Angelika Klas

Angelika Klas tunnetaan erityisen monipuolisena taiteilijana. Lyyrisen sopraanon perusohjelmiston lisäksi hän on taiturillinen Astor Piazzollan ja tangomusiikin tulkitsija. Hänen laajaan ohjelmistoonsa kuuluu orkesteri- ja kamarimusiikkia barokista nykymusiikkiin sekä operetti- ja näyttämömusiikkia.

Klas on valmistunut Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta. Hän on lisäksi opiskellut Tanskan kuninkaallisessa konservatoriossa ja osallistunut useille kansainvälisille mestarikursseille. Suomessa hän on opiskellut mm. Jaakko Ryhäsen ja Marjut Hannulan johdolla.

Suven svengejä -konsertti 26.7. on osa Koivu ja tähti -festivaalia. Liput ja lisätietoja saat TÄSTÄ

Joroisissa vietetään musiikkipäiviä 1.8. saakka. Tähtisumua -konsertin 28.7. liput ja lisätietoja löytyy TÄSTÄ

Takaisin
Translate »