http://webmagx.jazzrytmit.com/index.php/festivaalit/kotimaa/1623-palmgren-konservatorion-opiskelijat-tyylikkaeaesti-mustissa

Kuvat:

20.07.2010 16:27

Kiitos, Mikko, palautteesta ja tarkennuksista tekstin sisällön osalta. Olisi pitänyt tietenkin olla vähän tarkempi ja ottaa asioista selvää enemmän. Nyt tietoni perustuivat hiukan hataraan taustatietoon, jota tietoa ohjaili sitten olettamus. Olen pahoillani virheestä, mutta oletan, ettei tässä kuitenkaan ole syntynyt mitään oleellista haittaa kenellekään, varsinkaan, kun korjaus on näin tullut hoidettua nopeasti.
Se on hyvä, että palautetta tulee ja varsinkin, jos tekstissä on oleellisia virheitä. Sitä varten tämä foorumi nimenomaan on rakennettu. Samanlaista palautetta ei voi antaa suoraan missään muussa mediassa ainakaan välittömästi. Palautteen antamisessa, oli se sitten negatiivista tai positiivista, on myös se hyvä puoli, että voimme samalla huomata, että meillä on lukijoita, joita nämä asiat kiinnostavat. Me kirjoittajat olemme lähes kaikki tällaisia ”haudan partaalla” seikkailevia ”nuoria” ja teemme tätä työtä, voisi sanoa rakkaudesta jazzmusiikkiin, alan harrastajina, pyyteettömästi ilman korvausta, ja oletan, ettei meistä kukaan pahastu, vaikka joskus tulisi ns. ”lunta tupaan”. Edetään samaan malliin, niin kauan kuin henki pihisee. Hyvällä huumorilla.
Jouko Kirstilä

Takaisin
Translate »