Koko Jazz Club tarjoaa livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille

Kuvat:

31.03.2022 11:17


Koko Jazz Club haluaa kantaa kortensa kekoon ja kutsuu kaikki Ukrainasta sodan jaloista paenneet ja Suomesta suojapaikan saaneet elävän musiikin äärelle. Koko Jazz Clubilla ei ole ikärajaa, joten musiikista pääsee nauttimaan koko perheen kesken. Ilmaiskonsertin lisäksi tarjolla on kahvia, teetä sekä lapsille mehua.

”Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Maailma on nyt pahasti mutkalla ja mietin, miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä”, kertoo Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen.

Kulttuuri ja erityisesti livemusiikki antaa voimaa, eheyttää ja antaa tilaa aidolle läsnäololle. Taiteen merkitys kasvaa kriisiaikoina. Koko Jazz Club toivoo, että tämä viesti tavoittaa mahdollisimman monet. Perheet ovat lämpimästi tervetulleita livemusiikin äärelle, tutustumaan sekä seurustelemaan ihmisten kanssa ja viettämään turvallista laatuaikaa yhdessä. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Kutsu on voimassa kaikkiin konsertteihin.

Vaikka jazzin kieli onkin universaalia rakkauden kieltä, tämä tiedote tullaan julkaisemaan pian myös ukrainan kielellä.

”Konsertit ovat ilmaisia sotaa pakeneville perheille niin kauan kunnes Mariupolis on jälleenrakennettu”, toteaa Koko Jazz Clubin nokkamies Hirvonen päättäväisenä.

Tulevat konsertit:

31.3. klo 19 MAX MEDVEDEV QUARTET s/guest JUSSI KANNASTE
7.4. klo 19 EERO KOIVISTOINEN QUARTET
23.4. klo 19 JAM NIGHT HOST JARI PERKIÖMÄKI
30.4. klo 19 JONAS METSÄKYLÄ TRIO
9.5. klo 19 HENRI LINTULA & BIRDY BIG BAND
26.5. klo 19 ARTTU & KADI W’ STRINGS

Lisätietoja: www.kokojazz.fi

 

Takaisin
Translate »